software
Home > Software

Software

SAP Crystal Solutions

Onbetrouwbare, vertraagde en onbruikbare informatie is een bron van frustratie voor elke beslisser die de prestaties van een onderneming probeert te verbeteren. SAP® Crystal Solutions biedt uitkomst. Met de geïntegreerde rapportage-, dashboard-, presentatie- en analyseoplossingen van SAP behoren volledige transparantie, oorzaakanalyses en een real-time bewaking van performance opeens wel tot de mogelijkheden.


SAP Crystal Reports

SAP Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en efficiënte rapportage. Crystal Reports is een gebruiksvriendelijke rapportageoplossing waarmee u flexibele, veelzijdige en betrouwbare rapporten kunt maken.

Met SAP Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden.

Rapportbouwers hebben zeer veel mogelijkheden voor opmaak en ontwerp tot hun beschikking waarmee zij fraai ingedeelde, interactieve en professioneel ogende rapporten kunnen maken.

Software ontwikkelaars kunnen hun voordeel doen met de platform-onafhankelijke ondersteuning van Java en .NET. SAP Crystal Reports genereert meteen HTML waardoor ontwikkelaars zich kunnen richten op de business logic van de applicatie in plaats van het vervelende en tijdrovende werk waarbij handmatig codes worden aangebracht. Door de scheiding van applicatieontwikkeling en rapportontwerp kunnen ontwikkelaars focussen op applicatieontwikkeling, terwijl de ontwerpers van het rapport hun aandacht kunnen richten op het ontwerp.

SAP Crystal Server

De rapporten kunnen gemakkelijk worden bekeken in uw browser en zijn eenvoudig te publiceren op een internet- of intranet site. Ze kunnen ook worden geëxporteerd en worden aangeboden als bijv. PDF, Excel, MS Word en RTF. De IT-afdeling kan het beheer van operationele rapporten centraliseren en tegelijkertijd het opstellen van rapporten overlaten aan de verschillende afdelingen c.q. medewerkers.

SAP Crystal Presentation/Dashboard Design

Sap Crystal Presentation/Dashboard Design is een standalone windows applicatie die gebruikers de mogelijkheid biedt data, opgeslagen in Excel spreadsheets, op een visuele en interactieve manier te presenteren.

  • Gegevens en ingewikkelde berekeningen inzichtelijk presenteren
  • Het publiek betrekken bij interactieve presentaties
  • Verschillende scenario's bekijken via "what if" analyses
  • Een interactief dashboard ontwikkelen
  • De tijd verkorten die nodig is om beslissingen te nemen