software
Home > Consultancy & Support

Consultancy

Vanwege meer dan 18 jaar ervaring met de licentiestructuur, installaties en het gebruik van alle SAP Crystal software zijn wij bij uitstek uw partner op dit vlak. Nadat de keuze voor de juiste licentie is gemaakt en de software is geleverd installeren wij; met name SAP Crystal Server voor u; meestal binnen één dag. Uw beheerder wordt wegwijs gemaakt zodat deze straks zelfstandig kan werken. Ondertussen worden uw rapportbouwers getraind, hetzij in Veenendaal of op locatie. In overleg met u is veel mogelijk!

Crystal Reports consultant

U kunt al een SAP Crystal Reports consultant inhuren vanaf 1 dag. Voor de afgesproken consultancy datum neemt de betreffende consultant contact met u op om de werkzaamheden of problemen te inventariseren, zodat deze zich indien nodig kan voorbereiden. In sommige situaties zal een consultant u vragen om meer (technische) informatie te sturen, zoals bijvoorbeeld een rapport of een databasemodel. Dit alles uiteraard in overleg.

Daarnaast kunt u voor support op afstand kiezen. Support middels een VPN/RDP verbinding of TeamViewer is mogelijk op uurbasis. U kijkt mee met de consultant en ziet precies wat deze doet om het probleem op te lossen of het rapport te bouwen. Meer informatie over SupportVouchers vindt u hier. Direct aanschaffen via de website kan hier.

...klik hier voor de brochure over consultancy.